YNova bruidsmode

Koppel-strand-bruiloft-homepagina

Wat is YNova bruidsmodespeciaalzaak? Wij bestuderen elk jaar de belangrijkste trends in bruidsmode en hebben daarnaast een winkel met bruidsjurken en avondjurken. Wij geven je advies op maat, helpen je bij het uitzoeken van de perfecte bruid- of avondjurk.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden en blij. met hun bruid- of avondjurk, de winkel verlaten. Dit heeft te maken met dat wij zelf weten hoe het is om te trouwen en het perfecte, fijne en gelukkige gevoel te krijgen van die speciale dag. Dit is daarom ook de belangrijkste drijfveer van alle medewerkers. Wanneer u op zoek bent naar zo’n speciale en perfecte jurk, neem gerust contact op zodat wij samen naar de beste jurk kunnen zoeken en jou op de dag van je leven, zo speciaal en mooi mogelijk laten voelen. Iedereen verdient dit en wij zijn er van overtuigd dat er een perfecte jurk is voor iedereen.

Belangrijke aspecten

Diversiteit

Een breed assortiment hebben is voor ons belangrijk, wij vinden dat elke klant de perfecte outfit moet kunnen. Daar hoort dan voor ons een breed assortiment bij.

Veiligheid

Wij vinden dat elke klant zich veilig moet voelen bij ons in de winkel. Het is een belangrijk aspect van de bruiloft, de jurk. En daarom moet de klant zich volledig zichzelf zijn als er gekozen gaat worden.

Respect

Respect is voor ons het belangrijkste, wij komen veel verschillende personen tegen en respect hebben voor ieder vinden wij een aspect wat verplicht is. Iedereen is mooi en uniek op zijn/haar manier en daar hebben wij respect voor.
Klant-review-feedback

Hannah de Koning

Recente klant
De openheid, de veiligheid en de goede vragen, hebben dit proces tot een succes gemaakt. Ik voelde mij als een prinses op mijn bruiloft, mijn droom is uitgekomen! Bedankt YNova!!