Bruidsjurken

Daar is dan het moment aangebroken, je moet een bruidsjurk uit gaan kiezen. Maar wat voor jurk moet het gaan worden? Er zijn verschillende soorten jurken, en je moet natuurlijk zelf een keuze maken in wat je mooi en comfortabel vindt zitten, maar ook waar jij jezelf het fijnst bij voelt.

De A-lijn bruidsjurk

Dit is één van de meest populaire vorm bruidsjurk. Het staat ook wel bekend als de prinsessenjurk. Wat voor figuur je ook hebt, deze jurk is voor iedereen geschikt. De jurk is smal van boven en vanaf de heup loopt het als een A naar beneden. Deze jurk is in vele verschillende soorten en maten beschikbaar, en daarom voor iedereen een goede keuze.

De Empire bruidsjurk

Empire, of te wel keizerrijk, is een jurk wat gebaseerd is op de kledij uit de Romeinse tijd. Deze jurk zit strak bij de borsten en loopt vanaf daar wijder uit naar beneden. Daarnaast lijk je door het korte bovenlijfje in combinatie met de lange rok wat langer. Deze jurk past perfect bij een thema bruiloft, wat als thema historisch heeft. op zo’n bruiloft wil je natuurlijk zoveel als mogelijk is stijl gezien worden.

De Baljurk bruidsjurk

De baljurk is perfect voor de romantische bruid, die al vanaf het moment dat het mogelijk is denkt aan trouwen als prinses. Deze jurk wordt gekenmerkt door een kort bovenlijfje en een grote, volle en wijde rok. Op het moment dat je deze jurk draagt zal je merken dat je hele houding verandert. Je bewegingen worden netter, statiger en charmanter.

De Korte bruidsjurk

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor korte bruidsjurken. Zwierige rokken geven een speelse uitstraling, terwijl korte strakke rokken juist een klassieke uitstraling hebben. Het korte model is perfect voor de bruid die graag haar benen wilt accentueren. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te spelen met de lengte van de jurk, zo kan je beginnen met een lange en eindigen met een hele korte. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, kies die het beste bij jouw als bruid past.

bruidsjurken-vrouwen
baljurk-vrouw-bruidsjurken

Dit zijn voorbeelden van verschillende soorten bruidsjurken, neem gerust contact op voor eventuele vragen of adviezen. Er zijn nog meer mogelijke vormen van jurken en wij, als Y Nova, helpen je graag de beste, mooiste, de meest trendy en perfect passende bij jou te vinden.