Wij willen je graag wat vertellen over de huidige trends in bruidsmode. Deze trends zijn gebaseerd op de Barcelona Bridal Fashion week. De drie belangrijkste onderdelen voor het aankomende jaar zijn sensualiteit, romantiek en elegantie. Deze trends gelden vooral voor bruidsjurken, maar kunnen natuurlijk ook van toepassing zijn op avondjurken.

Capes

Capes geeft je als bruid een middeleeuws gevoel, net alsof je een jonkvrouw bent. De capes waren in verschillende vormen, maten en stoffen te bewonderen en is een grote trend in 2018.

Veel bling

Steentjes, strass, diamantjes en pareltjes het was er allemaal aanwezig. Door het rijkelijk en prominent te verwerken op het lijfje, de jurk of op de top geeft een rijke uitstraling aan de bruidsjurken.

Open rug

Dit een trend die al meerdere jaren terug komt op de Bridal Fahsion week en is dit jaar ook weer een belangrijke trend. Heel erg diep uitgesneden, strak of met een subtiel randje kant, het is allemaal mogelijk en als een schot in de roos in 2018.

Strikken en linten

Deze accessoires maken de jurk net een iets speelser, vrouwelijker, romantischer of vrolijker. De linten zijn vooral aanwezig in dezelfde kleur als de jurk of rok. Ze hangen los of zijn tot een prachtige strik gemaakt.

Het doorkijk-effect

Dit is de laatste trend die wij willen benoemen, natuurlijk zijn er nog meer maar dit zijn volgens ons de meest interessant. Wij zagen in Barcelona dat veel jurken en tops het doorkijk effect hadden. Veel kant wordt er dan gebruikt maar ook zeker andere stoffen. Het is erg sexy, maar dit moet wel bij de bruid passen en bij het thema van de bruiloft.

Vragen?

Dit zijn de trends die wij het belangrijkste vonden maar onthou altijd dat jij een eigen keuze moet maken voor een jurk of top. Het is jouw bruiloft en daarmee draait het erom dat jij je goed, mooi en op je gemak voelt. Ga dus geen keuze maken voor een jurk die trendy is, maar een die past bij jou persoonlijkheid en karakter. Wanneer u vragen of adviezen heeft, wij als Y Nova staan voor u klaar.
bruiloft-man-vrouw-hartje-trends